Projesi tamam!

​​​​​​​Modern tarzdaki Caminin projesi Erzurum’da çizildi. Titizlikle hazırlanan ve etçi Nusret’in sürekli telefonla haberdar edildiği projede Erzurumlu inşaat mühendisleri Hayati Bilge, Utkan Ilıcalı ve İbrahim Çelepöven’in imzası var.

admin
admin
06 Haziran 2017 Salı 01:21
Projesi tamam!

Daha önce buradan duyurmuştuk, Erzurumlu dünyaca ünlü etçi Nusret’in doğum yeri olan Şenkaya’nın Paşalı köyünde cami yaptıracağını. O cami için düğmeye basıldı ve plan proje hazırlandı, temel atma safhasına gelindi. 10 Haziran tarihinde AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile Nusret Gökçe’nin de katılacağı törenle caminin temeli atılacak.

Projesini Hayati Bilge, Utkan Ilıcalı ve İbrahim Çelepöven tarafından çizilen cami, modern mimarisi ile bölgede ilk olacak. 2’si büyük 2’si de küçük olmak üzere 4 minareden oluşan cami Camiye Nusret Gökçe annesi Fatma ve babası Faik Gökçe’nin adı verilecek. Şenkaya Belediyesi tarafından sembolik ücretle tahsis edilen 4 bin metre kare alan üzerindeki arsaya yapılacak camide 500 kişi ibadet edebilecek. Külliye şeklinde hizmete girecek olan camide kütüphane, taziye evi, imamevi ve gasilhane de yeralacak. Cami projesi ile yakından ilgilenen Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Nusret’in bu cami yapımı işine büyük duyarlılık sergilediğini belirterek, ‘’Hemşehrimiz ile gurur duyuyoruz. Maddi açıdan hiçbir fedekarlıktan kaçınımıyor, en güzeli osun istiyor. Bu cami sadece dini anlamda değil kültürel anlamda da hizmet verecektir’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürcan Gürsu 2017-06-08 09:18:59

Ben Nusret olsam köyüme besi çiftliği yapıp kooperatif kurup ona devrederim. Eti de köyümden alırım. Köylüm para kazanınca camisini kendi yapar zaten. Tribünlere oynamak bu olsa gerek.