ÖZEL VAKIF OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN EBRU SERGİSİ

Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları öğrencileri Ebru Sergisi açtılar.

08 Mart 2015 Pazar 10:09
ÖZEL VAKIF OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN EBRU SERGİSİ
Öğrenciler tarafından yaklaşık 4 ay süren çalışma sonrası hazırlanan Ebru resimleri Erzurumlu Emrah Edebiyat Müze Kütüphanesinde sergilendi.

Serginin açılışını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, yaptı.

Öğrenciler ile beraber çalışmaları sürdüren Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Dedeşin, “Yaklaşık 4 aylık bir çalışma sonunda öğrencilerimiz sanatın her dalda ve her yaşta yapılabileceğini öğrendiler. Bu çalışmalar sırasında çocuklarımıza özgüven duygusunu, kendilerini ifade etme bilincini de aşılamış olduk. Yaklaşık 150 eserle amaçladığımız güzelliği paylaşmış bulunuyoruz.” dedi.

Dedeşin, sergiden kazanılacak gelirin Erzurum Engelli Vakfına bağışlayacaklarını belirtti.

Okul Müdürü Hasan Soylu’da, “Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları olarak her alanda başarı sloganıyla öğrencilerimizi hayatın her yönüne hazırlamak istiyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2015 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.