Öğünün adı asker menüsü

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle şehitlerimizi unutmamak adına teatral bir gösteri düzenledi.

admin
admin
19 Mart 2022 Cumartesi 10:00
Öğünün adı asker menüsü

Atatürk Üniversitesi Merkezi Yemekhanesinde gerçekleşen gösteride, asker ve hemşire kıyafetli gençler salonun çeşitli yerlerine dağılarak günün anlam ve önemini belirten şiirler okuyup Türk Bayrağı açtılar.

Öğrencilerin yemek yedikleri esnada sergilenen gösteri öğrenciler tarafından ilgiyle izlenirken, 107 yıl önce kazanılan bu zaferin yeniden hatırlanarak canlandırılması da duygu yüklü anların yaşanmasına sebep oldu.

Gösterinin ardından, Çanakkale’de savaşan Türk askerinin yemek listesinde sıkça karşılaşılan üzüm hoşafı, yemek yiyen öğrencilere dağıtılarak o günlerin hatıralarda kalması sağlandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.