Öğretmenler Korosu yolda!

Startını kanun sanatçısı müdür verdi...

admin
admin
02 Kasım 2023 Perşembe 11:30
Öğretmenler Korosu yolda!

Vedat REFAYELİ

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Abdullah Nehir’den boşalan Erzurum Öğretmenevi Müdürlüğü’ne getirilen Selçuk İçoğlu, tam bir müzik tutkunu.

Müzik öğretmeni olarak uzun zamandır Erzurum’un çeşitli okullarında görev yapan İçoğlu, zaman zaman TRT’de ki proğramlarda kanun çalarak eğitim ve öğretim görevinin yanısıra sanat hayatını da sürdürüyor.

Didem Dilara Duman’ın her hafta sonu Cumartesi günleri TRT Müzik kanalında yayınlanan Saklı Türküler Proğramınıngediklisi olan İçoğlu, farklı proğramlarda da kanunu ile o sahneden o sahneye koşuyor..

***

Eski Müdür sayesinde Öğretmenevi’nde işinin kolay olduğunu söyleyen Selçuk İçoğlu, bugünlerde öğretmenlerden oluşan bir müzik korosu oluşturmanın gayreti içerisine girdi.

Şehir merkezi ve ilçelerindeki özellikle müzik öğretmenlerinden oluşan bir koro kurarak bu anlamda bir sosyal etkinliğin peşinde olduğunu anlatan çiçeği burnundaki Öğretmenevi Müdürü, şimdiden de koro konseri için teklifler aldıklarını belirtti.

Böylesine bir koro sayesinde sadece müzik öğretmenlerinin değil, yetenekli, müziğe ilgi duyan eğitimcileri de sosyal hayata dahil etmek istediklerini anlatan İçoğlu, folklör ekibi çalışmalarının da planları arasında olduğunu açıkladı...

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.