KURTULUŞA ÖZEL MEGA ORGANİZASYON

12 Mart Erzurum’un Kurtuluş’unun 97. Yıl Dönümü Anısına Palandöken Gençlik Merkezi tarafından TRT ile ortaklaşa kurtuluş konseri organize edildi.

13 Mart 2015 Cuma 15:14
KURTULUŞA ÖZEL MEGA ORGANİZASYON
12 Mart Erzurum’un Kurtuluş’unun 97. Yıl Dönümü Anısına Palandöken Gençlik Merkezi tarafından TRT ile ortaklaşa kurtuluş konseri organize edildi. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri, Kurtuluş’a da damgasını vurmayı başardı. Palandöken Gençlik Merkezi Çocuk korosu, TRT Çocuk Korosu ve Didem Dilara Duman Konseri büyük ilgi gördü. Palandöken Gençlik Merkezi tarafından organize edilen ve Atatürk Üniversitesi Oditoryum Salonu’nda gerçekleşen konser alkış topladı. 100 Çocuktan oluşan gençlik korosu bu anlamlı günde türkülerini Aileleri ve misafirler için hep bir ağızdan dile getirdi. Ailelerinden ve misafirlerden coşkulu alkış alan çocuk korosu, yurdun dört bir köşesinden ‘Türküler Yudumu’ sundu.

KONSER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yoğun bir ilgi gören konserde yaptığı açıklamada, Gençlik Korosu ile TRT Çocuk Korosu ve Didem Dilara Duman, Kurtuluş Konseri programının gördüğü ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını söyledi. “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşu olan bu günler aynı zamanda acının, kederin uzun süre yaşandığı, gözyaşının dinmediği zamanlardır. Bu gün burada özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızla bu programı organize etmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Özellikle çocuklarımızın böyle anlamlı bir programın merkezinde olmaları Erzurum’un Kurtuluşunun sonsuza kadar yaşayacağının en büyük göstergesidir.

Sanatın, tarihin ve Kültürün bütünleştirici gücünün bizler farkındayız, bu farkındalığı bütün proje ve etkinliklerimizde bütünleştirici güç olarak, gençlik merkezlerimizde misyon edinmiş durumundayız. Buradan bir kez daha böylesi anlamlı bir programı organize eden Palandöken Gençlik Merkezi Tesis Amiri Metin Günay’a, Gençlik Liderleri kadrosuna ve TRT Erzurum İl Müdürlüğü’ne huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Programa TRT İl Müdürü Ayça Alemdar, Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Köksal Kaçmaz, TRT Radyosu personeli ve birçok kurum temsilcisi katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2015 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.