Işıklı kardeşlerin aziz misafirleri..

Işıklı kardeşlerin aziz misafirleri..

admin
admin
18 Ağustos 2023 Cuma 14:47
Işıklı kardeşlerin aziz misafirleri..

Vedat REFAYELİ

Bir süre önce İstanbul’u terkedip Erzurum’a yerleşme kararı alan Erzurumlu TRT sanatçılarından rahmetli Suat Işıklı’nın oğulları Hakan ve Gökhan Işıklı kardeşler, müzik yapım şirketlerini hizmete soktu.

Gürcükapı semtinde bir işhanın üçüncü katında teşkilatlarını kuran ve faaliyete başlayan Işıklı kardeşlerin ilk ziyaretçileri de kendi sektörlerinden ünlü isimler oldu.

TRT emektarlarından Erzurumlu ses ve saz sanatçısı Nurullah Akçayır, nefesli çalgı ustası Bayram Şengül’ün yanısıra bağlama ustalarından Sait Gülebenzer ve Ali Çelebi gibi sanatçılar, Işıklı kardeşleri ziyaret etti, çalışmalarında başarı dileğinde bulundular.

Kendisine dair de Ankara’da müzik stüdyosu bulunan, Işıklı kardeşlerin stüdyosunu gezen ve beğenen Nurullah Akçayır, Hakan ve Gökhan Işıklı kardeşlere, bölgeye yapacakları kaliteli hizmetlerinden ötürü hem hayırlı olsun dileğinde bulunduklarını söyledi, hem de müziğe katkılarından ötürü teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.