İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ’NDEN “ÇANAKKALE” TİYATROSU

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema (RTS) 1. sınıf öğrencileri 1. Dünya Savaşında 1915-1916 Çanakkale Savaşı sırasında yaşanan kahramanlık öyküsünü tiyatrolaştırdılar.

11 Mart 2013 Pazartesi 12:38
İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ’NDEN “ÇANAKKALE” TİYATROSU
RTS 1. sınıf öğrencileri Çanakkale’yi unutmamak için “Çanakkale İçin Dökecek Bir Damla Gözyaşınız Varmı ?” adlı tiyatro oyununu sahneleyecekler. Oyunun provalarını sürdüren öğrenciler 19 Mart 2013 tarihinde saat 15. 00’da Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezinde ilk olarak seyirci karşısına çıkacaklar.

Öğrenciler olarak RTS Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Atik nezaretinde oyun için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden oyunun yazar ve yönetmeni Emre Bulut ve Mustafa Erden, “Bu tiyatro oyununda amacımız Çanakkale Zaferini unutturmamak, tarihe dikkat çekmek. Oyuncu kadromuz hep RTS 1. sınıf öğrenci arkadaşlarımız. Çok güzel bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyoruz. 19 Mart’ta ilk olarak sahneleyeceğiz.” dediler.

Öğrenciler oyun için sponsor olmak isteyenler olduğu takdirde sponsorluğa açık olduklarını kaydettiler.

Editör

Son Güncelleme: 11.03.2013 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.