Hayırsever hoca hayırla anıldı!

Hayırsever hoca hayırla anıldı!

admin
admin
10 Kasım 2021 Çarşamba 06:56
Hayırsever hoca hayırla anıldı!

Vedat REFAYELİ

Doktor Orhan Ahıskalı, Erzurum’un tanınmış hekimlerinden biriydi.

Geçen yıl tam da bugün tedavi görmekte olduğu hastanede vefat etmiş, cenazesi İstanbul’dan memleketi olan Erzurum’a getirilmiş ve burada toprağa verilmişti.

Kovit illetine kurban verdiklerimizden olan Dr. Ahıskalı, memleketinde sevilen ve ‘Dadaş Orhan’ olarak anılan bir isim olmakla beraber, müteşebbis, hayırsever kişiliği ile de bilinen bir isimdi.

Doğu Tıp Merkezi’nin kurucusu olan radyolog hekimimizin 1.ölüm yıldönümünde ailesi, arkadaşları, tanıdıkları onu unutmadı. Unutulacak isimlerden değildi elbette ki Ahıskalı hoca.

Herkese dokunan biriydi, en azından kirliliğe hiç bulaşmamış bir karakterdi.

Kadıköy Erzurumlular Vakfı’nda önceki gün hem dünürü hem de yakın arkadaşı işinsanı Muammer Cindilli, onun adına yemek verdi, mevlidi şerif okuttu.

Bir çok tanınmış Erzurumlunun da katıldığı mevlidi şerifte dualar edildi, sonrasında Ahıskalı hoca ile ilgili güzel anılar anlatıldı.

Allah rahmet eylesin, o asla unutulacak isimlerden biri değildir, unutulmayacaktır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.