ETÜ’de Kütüphaneler Haftası etkinliği düzenlendi

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle ülke genelinde başlatılan okuma etkinliklerine Erzurum Teknik Üniversitesi de katıldı.

admin
admin
03 Nisan 2022 Pazar 10:04
ETÜ’de Kütüphaneler Haftası etkinliği düzenlendi

Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı ile öğrenci topluluklarından Oku/Yorum Kulübünün iş birliğiyle Merkezi Kütüphanede düzenlenen etkinliğe ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın yanı sıra Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Ali Fuat Açıkgöz ve çok sayıda personel ile öğrenci katıldı.

Etkinlikte gençlerle birlikte kitap okuyup sohbet eden Rektör Çakmak, kütüphanelerin toplumsal hafızayı kuşaktan kuşağa aktaran mekanlar olduğunu dile getirerek, kütüphanelerde okuma yapmanın ve ders çalışmanın yanı sıra insanların çeşitli sosyal yönlerini de geliştirebileceğini söyledi.

Müzik dinletisi ile devam eden program, kitap çekilişlerinin yapılması ile sona erdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.