EŞT’nin yeni oyunu ‘BAY HİÇ’e tiyatro severlerden tam not

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bay Hiç”, tiyatro severlerden tam not aldı.

admin
admin
21 Kasım 2018 Çarşamba 05:35
EŞT’nin yeni oyunu ‘BAY HİÇ’e tiyatro severlerden tam not

Kurulduğu günden itibaren birçok oyunu tiyatro severlerle buluşturan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ziya Kibar’ın yönettiği “Bay Hiç” oyunuyla tiyatro seyircisine yeni sezonda “Merhaba” dedi. Sabahattin Kudret Aksal’ın kaleme aldığı oyun, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Ahmet Buğrahan Yanık ve Şeyma İdman’ın rol aldığı oyunun her pazartesi ve salı günleri İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahneleneceğini ifade eden Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Emrah Çılgı, çocuk oyunu ve hazırlanan diğer oyunların da çok yakında seyirciyle buluşacağını belirtti. Çılgı, “2018-2019 sezonunu ‘Bay Hiç’ adlı oyunla açtık. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunumuz her pazartesi ve salı günü izleyiciyle buluşuyor. Önümüzdeki ayda yeni bir çocuk oyunuyla seyircilerimizin karşısına çıkacağız. 4.5 senedir ilimizin sanat hayatına renk katan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kaliteli ve etkin yapıtları tiyatro izleyicisinin beğenisine sunmaya devam edecek” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.