Erzurum dar geldi!

‘Turne’yi gözünden vurdular...

admin
admin
11 Mart 2022 Cuma 10:34
Erzurum dar geldi!

Vedat REFAYELİ

Erzurumlu tiyatro sanatçısı Semih Yetimoğlu yönetimindeki Erzurum Şehir Tiyatrosu kabına sığmadı, Türkiye turnesine çıktı.

Aralarında Ercan Seval, Feridun Korucu, Emin Teber, ve Yağmur Coral gibi usta oyuncuların da yeraldığı Şehir Tiyatrosu, 2 Mart tarihinde Ankara Gölbaşı’nda başladığı turneyi 22 Mart tarihinde Beykoz’da sonlandıracak.

Dursun İstemez adlı 2 bölümden oluşan komedi ile tiyatroseverlerin karşısına çıkan topluluk, Mart ayını dolu dolu geçirecek.

Semih Yetimoğlu’nun da başrolde görev aldığı oyun ile topluluk 12 Mart Erzurum’un kurtuluş gününde de boş durmayacak, bu defa Pendik’de sahne alacak, ‘perde’ diyecek.

‘Dursun İstemez’in yanısıra Ercan Seval’in başrolde olduğu ‘İbiş’ adlı çocuk oyunu ile de izleyicilerin huzuruna çıkacak olan ekip 10 kişiden oluşuyor.

Şubat ayının sonlarında bir haftalık Erzurum gösterisinden sonra Türkiye turnesine çıkan Şehir Tiyatrosu, gittiği her yerde büyük beğeni topluyor.

Yönetmen Semih Yetimoğlu, özellikle pandemiden dolayı tiyatrodan uzak kalan Erzurumluları bu sayede birarada tuttuklarını ifade ederken ‘’Yüzlerde küçük bir tebessümdür amacımız. Özellikle gurbetteki Erzurumlular ile hasret gidermek, hasbihal etmektir niyetimiz. Turnemiz boyunca yakın ilgilerini eksik etmeyen hemşehrilerimize ve belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.