Erzurum'da doğa temalı resim sergisi

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde içinde 37 farklı resmin bulunduğu doğa temalı sergi düzenlendi.

admin
admin
09 Ocak 2019 Çarşamba 08:35
Erzurum'da doğa temalı resim sergisi

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde (ETÜ) içinde tabiat temalı 37 farklı resimden oluşan sergi düzenlendi.

ETÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fuaye Alanında düzenlenen sergide amatör ressamlar Adem Çetin ve Türkan Ötemur'a ait 37 resim katılımcıların beğenisine sunuldu.

Sınıf öğretmeni olarak görev yapan ressam Çetin, serginin doğa temalı olduğunu belirterek sergideki resimleri katılımcılarla paylaşmak istediklerini ve bundan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Sergide resimleri bulunan diğer ressam Türkan Öztemur ise Merkez Bankası Erzurum Şubesi Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığını, bunun yanında resimle hobi olarak ilgilenmeye başladığını ifade etti.

"Amacım bir sanatla ilgileniyor olmaktı" diyen Öztemur, resmin çok güzel bir hobi olduğuna değinerek, "Benim için önemli olan fırça darbeleri, renk ve ışık" ifadelerini kullandı.

Karma resim sergisi ETÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fuaye Alanında 11 Ocaka kadar ilgililere açık olacak.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumResim Sergisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.