Büyükler istedi, oldu!

Çocuklar için deprem bölgesine gösteriye giden Şehir Tiyatrosu, yaşlı depremzedelere yok demedi.

admin
admin
12 Mart 2023 Pazar 10:02
Büyükler istedi, oldu!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen depremzede çocukları eğlendirmek için gittiği deprem bölgesinde sadece tiyatro gösterisi yapmadı, yaşlı depremzedelerin isteği üzerine film de oynattı.

Büyükşehir Belediyesi’nin istek üzerine Erzurum’dan gönderdiği devasa led ekrandan yaşlı depremzedelere film izlettirildi, Rıfat Ilgaz’ın meşhur Hababam Sınıfı ile depremin izlerini silmeye çalıştılar.

Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay’da 5 günlük gösteri için giden Şehir Tiyatrosu ekibi, böylelikle çocuklardan sonra yaşlı depremzedelere de jest yaptı.

Hababam sınıfı filmi ile biraz da olsun neşeleri yerine gelen depremzedeler, ekibe ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.