‘Biz bize’ konser!

‘Biz bize’ konser!

admin
admin
30 Nisan 2022 Cumartesi 11:35
‘Biz bize’ konser!

Vedat REFAYELİ

TRT Genel Müdürlüğü, özellikle pandemi döneminde olumsuz yönde etkilenen personeline moral vermek ve motive etmek amacıyla güzel bir jeste imza attı.

Bir çok bölgede olduğu gibi Erzurum’da da sadece TRT personellerinin iştirak ettiği konser proğramı düzenlendi.

TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği ses sanatçıları Seda Gökkadar ve Nusret Yılmaz, popüler parçaları kurum personeli için seslendirdiler.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Muzaffer Sarısözen’in derlediği Erzurum ve Elazığ yöresi eseri ‘Havuzbaşının gülleri şak şak öter bülbülleri’ parçası da seslendirildi ve ikili sanatçı düet yaptı.

Pas açan ve aylar sonra ilk defa Aşık Yaşar Reyhani salonunu bu konser için açan TRT İl Müdürü Ayça Yarol Alemdar, böyle bir birlikteliğe ihtiyaçlarının olduğunu belirtirken, Genel Müdürlüğe bu jestten ötürü kurum personeli adına teşekkür etti..

Bu arada, Yıldıray Yıldız’ın sunuculuğunu yaptığı proğramın ertesi günü sanatçılar Palandöken dağını gezdi, şehirden mutlu ayrıldılar.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Biz Bize Konser
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.