Adı benim tadı hocamın!

Doktorumun yazdığı son kitabının ismini ben koydum.

admin
admin
16 Nisan 2022 Cumartesi 05:09
Adı benim tadı hocamın!

Vedat REFAYELİ

Özellikle 20 yaş altı gençler bilmez ama Nörolog Dr. Mehmet Yavuz, Erzurumluların yakından tanıdığı bir isimdir.

Araştırma ve SSK Hastanelerinde çalıştıktan sonra 10 yılı aşkın bir süredir İstanbul’a giden Dr. Mehmet Yavuz, nöroloji alanındaki ününe burada da ün katmaya devam etti.

Artık sadece Erzurum’da değil, tüm Türkiye’de parmakla gösterilen doktorlar arasına giren Dr. Yavuz, farklı ve son gelişmiş teknolojik tedavi uygulamalarının konulduğu REEM Nöropsikiyatri kliniği ile adını tüm Türkiye’ye duyurmayı da başaran bir isimdir.

Alanındaki uzmanlığının yanısıra sosyal yönü ve kitaplarıyla da popüler olan Dr.Mehmet Yavuz, bir çok kitaba da imza attı, tıp dünyasına katkı sağladı.

Bu kitaplardan biri de yolda.

Konu yine beyin ve beyinin sırları ile ilgili.

Bir çok soruya yanıt aranan kitapta merak edilen bir çok soru da cevabını buluyor.

‘’Ben bilmem beyin bilir’ isimli kitabı ile yakında okurları ile buluşacak olan Dr.Mehmet Yavuz’a başarılar dilerken, isim babası olduğum kitabının Erzurum’da da Kitapsarayı’ndaki raflarda yeralacağı bilgisini vereyim istedim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.