Zabıta başladı, Genel Sekreter yardımcısı oldu!

Köksal Yavuz, merdivenleri tek tek tırmandı.

admin
admin
26 Ocak 2023 Perşembe 10:00
Zabıta başladı, Genel Sekreter yardımcısı oldu!

Vedat REFAYELİ

Tepeden gelme, son zamanlarda bir çok kurumda sıklıkla karşılaştığımız ve hepimizin de tepki gösterdiği liyakatsız atamalara herkes gibi oldum olası ben de uyuzumdur.

Bulunduğu kurumun kademelerinde hak ederek yükselen, önemli mevkilere gelen, ya da getirilen her kimse onun başımızın üstünde yeri vardır hep.

İşte bunlardan biridir Köksal Yavuz.

Hasan Şahin’in yerine bir süre önce genel sekreter yardımcılığı görevine getirilen Köksal Yavuz, eskilere dayanan bir belediyeci.

Kuruma taa rahmetli Mahmut Uykusuz’un başkan olduğu 1999 yılında DMS ile giren ve zabıta memuru olarak işe başlayan Yavuz, başarı merdivenlerinden tek tek tırmandı ve en son daire başkanlığının ardından genel sekreterlik koltuğuna oturdu.

***

Bugün aralarında Basın, Spor, Yazı İşleri, Sosyal Hizmetler, Destek Hizmetleri gibi bir çok daire ve müdürlüklerden sorumlu olan Köksal Yavuz, aynı zamanda memur olduğu girdiği zabıta teşkilatının da baş sorumlusu oldu.

Bir bakıma Büyükşehirde genel sekreter yardımcıları içerisinde en çok iş ve personel yükünü taşıyan bir yönü de var Köksal başkanın.

Mütevazi ve çalışkan kişiliğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de gözdelerinden birisi haline gelen Yavuz, sanıyorum işe yeni başlayan düz memurlar için de rol modeldir artık.

Ne demiş yazar.

Tırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşar.

Alkışlarımız zirvenin hazzını yaşayan Köksal başkana gelsin.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.