Yücelik mesaj yayınladı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, adı her zaman Erzurum’la anılan sevilen sanatçı İbrahim Erkal’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “O, Erzurum’a sevdalı gerçek bir Dadaş’tı” dedi.

admin
admin
12 Mayıs 2017 Cuma 13:02
Yücelik mesaj yayınladı

Yaşadığı talihsiz olayın ardından hastaneye kaldırılan ve 29 gün süren yaşam mücadelesi veren Erkal’ın ölümünün başta Erzurum halkı olmak üzere bütün sevenlerini yasa boğduğunu ifade eden Başkan Yücelik, “O’nun yüreği hep memleketi için, hep hemşehrileri için attı. O, şehrimizin kültür ve sanat elçisiydi. Erzurum’un tanıtımı için hiçbir karşılık beklemeden, hiçbir hesap yapmadan çok emek verdi. Erzurum gerçek anlamda bir kıymetini kaybetti. Allah’tan kendisine rahmet, sevenlerine, ailesine ve Erzurum’a başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Önceki gün İstanbul’da Erkal’ın tedavi gördüğü hastaneye giden Başkan Yücelik, sevilen sanatçının ailesini ziyaret ederek ve üzüntülerini paylaşmıştı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Lütfü YücelikErzuum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.