YILBAŞI BİLETLERİ YOK SATIYOR

Erzurum'da yılbaşı Milli Piyango biletleri yok satıyor. Bilet bayileri, "Bu yıl herkesin hayali çok büyük'' derken, vatandaşları sahte biletlere karşı uyardı.

30 Aralık 2012 Pazar 17:20
 YILBAŞI BİLETLERİ YOK SATIYOR
Mili Piyango bileti satıcısı Osman Çelik, her gün binlerce biletin satıldığını ve özellikle halkın çeyrek biletleri tercih ettiğini söyledi. Bilet satışlarının çok iyi olduğunu söyleyen Çelik, "Bilet satışları oldukça iyi gidiyor. Dilerim bilet alan vatandaşlarımızın da yüzü güler" dedi.
Yılbaşı bileti alan kişilerin kesin bana çıkacak diye umutlu olduğunu vurgulayan Çelik, "Bu yıl herkesin hayali çok büyük. Herkes hayallerini gerçekleştirmenin peşinde ve bazı vatandaşlarımız para çıkarsa parayı nerede kullanacağının hesabını çoktan yapmış durumda" şeklinde konuştu.


SAHTE BİLET UYARISI


Sahte bilet satışlarına da değinen Çelik, "Şu ana kadar Erzurum'da hiç sahte yılbaşı biletine rastlanmadı. Rastlanacağını da düşünmüyorum fakat, yine de vatandaşları uyarmakta fayda var. Milli Piyango almak isteyenler, biletin sahte olup olmadığını ayırt edebilmek için alt kısımdaki seri numarada kabartmaya baksınlar, eğer kabartma yoksa sakın o bileti almayın. İlgililere haber verin" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2012 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.