YAVİLİOĞLU, BAŞKAN GÖĞEBAKAN İLE REFERANDUMU KONUŞTU

Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Baro Başkanlığını ikinci kez kazanan Talat Göğebakan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

admin
admin
07 Şubat 2017 Salı 22:43
YAVİLİOĞLU, BAŞKAN GÖĞEBAKAN İLE REFERANDUMU KONUŞTU

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Erzurum'a gelen Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Erzurum Barosunu ziyaret etti. 2016'nın Ekim ayında yapılan 46'ıncı Olağan Genel Kurulu'nda ikinci kez Başkan seçilen Talat Göğebakan ve yönetim kurulunu tebrik eden Yavilioğlu, avukatlarla referandum konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Göğebakan, Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu'na yargının sorunlarını anlatarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle hayırlı olsun ziyaretini gecikmeli olarak yaptığını vurgulayan Yavilioğlu, Erzurum Barosunun çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, Başkan Göğebakan ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.