YALÇINTAŞ'A ERZURUM ADINA TEŞEKKÜR

İstanbul Ticaret Odası (İTO), tarafından yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesi çalışmalarının hayata geçirilmesi için Erzurum’a gelen İTO Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre sohbet ettiler.

27 Ocak 2012 Cuma 17:12
YALÇINTAŞ'A ERZURUM ADINA TEŞEKKÜR
Terörle Mücadele çalışmaları sırasında hayatını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan şehitlerimizin isimlerini sonsuza kadar yaşatmak amacı ile başlatılan çalışmanın Erzurum ayağında , Yakutiye ilçesi Kavak mahallesinde “İstanbul Ticaret Odası Şehit Vedat Tetik Endüstri Meslek Lisesi “ protokolü imzalayan İTO heyeti daha sonra Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler.
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre sohbet eden , Başkan Yalçıntaş, Erzurum Ticaret Borsası’nın çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirterek, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.
Borsa Başkanı Hınıslıoğlu ise, İstanbul Ticaret Odası’nın ,Aziz şehitlerimizin isimlerini yaşatmak amacıyla çeşitli illerde hayata geçirmeye başladığı ve en son olarak da Erzurum’da yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak olan  Endüstri Meslek Lisesi için , öncelikle şehitlerimize verdiği önemden , sonra da Erzurum iline gösterdiği değerden dolayı İTO Başkanı Dr.Murat Yalçıntaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.
Başkan Hınıslıoğlu daha sonra ,üzerinde “İTO” yazan ve Erzurum’a özgü bir ürün olan oltu taşından imal edilmiş bir rozeti ,İstanbul Ticaret Odası Başkanı Dr.Murat Yalçıntaş’a hediye etti.
İTO Başkanı Yalçıntaş ise ,ETB Başkanı Hınıslıoğlu’na ,” İstanbul Ticaret Odası’nın, Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyareti anısına” yazan bir şilt hediye etti.
Öte yandan İstanbul Ticaret Odası Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, kendisine hediye edilen “İTO” rozetini beğenerek salonda bulunan İstanbul Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine de yapılması için bin adet sipariş de bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2012 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.