VERGİCİLERDEN ETSO’YA ZİYARET

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve daire müdürleri vergi haftası nedeniyle Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

26 Şubat 2013 Salı 18:33
VERGİCİLERDEN ETSO’YA ZİYARET
Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve daire müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Başkan Yardımcısı Hasan Akal, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Meclis Üyesi Nazım Akıllıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, vergi haftası ile ilgili bilgiler verdiler. Vergi bilincinin oluşması, mükellef ve tüketicilerin verginin bir vatandaşlık görevi olduğunu benimsemesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, bu konuda herkese görev düştüğünü belirtti.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, her platformda vergi ödemenin öneminden bahsettiklerini kaydederek,”Çalışan, üreten, kazanan bir toplumun birinci görevi vergisini eksiksiz vermektir. Bunu çocuklarımızdan başlayarak herkese anlatmaya çalışıyoruz”diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik ve beraberindekilere vergi haftası kokartı taktılar.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2013 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.