Vali Memiş, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

Erzurum Valisi Okay Memiş, Ramazan ayını şehit aileleri ile geçiriyor.

admin
admin
07 Nisan 2022 Perşembe 04:21
Vali Memiş, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

Geçtiğimiz gün Şehit Piyade Er Sezai Eşkioğlu’nun ailesini ziyaret eden Vali Okay Memiş, bugün ise Şehit Piyade Onbaşı Muhammet Binici'nin baba ocağında iftarını açtı.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş ile Tekman'a giden Vali Memiş, kaymakamlık binası önünde ilçe protokolü tarafından karşılandı.

İlçede Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü'nde incelemede bulunan Memiş, esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Memiş, vatandaşlarla bir müddet sohbet etti.

İFTARINI ŞEHİT AİLESİYLE AÇTI

Memiş, ilçede yaptığı temasların ardından Işıklar Mahallesi'ne geçerek 2006 yılında Şırnak Küpeli bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Onbaşı Muhammet Binici'nin baba ocağında iftarını açtı. İftar öncesi ilçe Müftüsü Sıtkı Bektaş tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dua edildi.

Aile ile yemek sonrası sohbet eden Memiş, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bu ülkede huzur ve güven içinde yaşıyorsak, bunu vatan için bedenini siper eden şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz” dedi.

Şehit yakınlarının devlete emanet olduğunu ifade eden Vali Memiş, “Onların sayesinde bu iftar sofralarında huzur ve güven içerisinde iftarımızı açıyoruz. Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz. Bizim için çok kıymetlisiniz. Şehitlerimiz bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için bedenlerini siper etmiştir. Bu mübarek Ramazan ayında tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bizleri onlara karşı mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Memiş, iftar sonrası köy halkı ile de bir araya geldi. Işıklar Mahallesi Taziye evinde vatandaşların taleplerini dileyen Memiş, ilgili kurumlara sorunların çözümü için talimat verdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.