VALİ ALTIPARMAK, TURKCELL GLOBAL ÇAĞRI MERKEZİNİ GEZDİ

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, beraberinde Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte Organize Sanayi Bölgesindeki Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezini ziyaret etti. Erzurum’un en önemli istihdam kuruluşları arasında yer alan işletmede çalışanlarla görüştü.

05 Eylül 2014 Cuma 10:08
VALİ ALTIPARMAK, TURKCELL GLOBAL ÇAĞRI MERKEZİNİ GEZDİ
Turkcell Global Bilgi İş Ortağı ve Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener, Vali Ahmet Altıparmak’a 2 bin kişinin istihdam edildiği çağrı merkezi hakkında bilgi verdi. Vali Dr. Altıparmak, kentteki çağrı merkezlerinin ürettikleri hizmetin yanı sıra sağladıkları istihdamla da çok önemli bir hizmet yaptıklarını söyledi.

Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener de, Erzurum’u her zaman önemsediklerini ifade ederek,Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezinin, şehrin ekonomik ve iktisadi hayatına katkıda bulunmaya devam edeceğini kaydetti.

Turkcell Çağrı Merkezini gezerek, Global Bilgi Bireysel Yöneticisi Murat Kamil Öztürk’den bilgi alan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, çalışanlarla sohbet etti. Çağrı Merkezinin Erzurum’a kazandırılmasının iş istihdamına önemli katkı sağladığını belirten Vali Altıparmak, "Çok güzel bir kompleks olmuş. Anadolu yatırımları konusunda sektöre cesaret veren Turkcell Global ülkemizin dört bir tarafında çağrı merkezleri açarak çok önemli istihdam alanları yarattı. Halen de yaratmaya devam ediyor. Gençlere iş imkanlarının sağlanmasında güzel bir hizmet alanı oluşturulmuş. Turkcell Global Yöneticilerine, Erzurum’da böylesi önemli bir yatırıma imza atmalarından dolayı kendilerini kutluyorum.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 05.09.2014 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.