ÜNLÜ OYUNCU EŞREF KOLÇAK'TAN AFİŞ FIRÇASI

Erzurum'da bu sene 8.'si düzenlenen Dadaş Film Festivaline katılan ünlü Türk Sinema ve dizi oyuncusu Eşref Kolçak, sanatçıların tanıtımını az bulunca organizasyon yetkililerine afiş fırçası attı.

17 Mayıs 2013 Cuma 08:36
ÜNLÜ OYUNCU EŞREF KOLÇAK'TAN AFİŞ FIRÇASI
Nil Gürpınar tarafından organize edilen 8. Uluslararası Dadaş Film Festivali, Erzurum'da 16-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival bugün tarihi Yakutiye Medresesinde sergi açılışı ve kortej yürüyüşüyle start aldı. Açılışa katılan ünlü sinema ve dizi oyuncusu Eşref Koçak, tanıtımın yeterli kadar olmadığını görünce sinirlendi. Bunun üzerine organize yetkililerine neden afişlerin az olduğunu sordu. Aldığı cevap karşısında tatmin olmayan Koçak, "Neden hiçbir reklamımız yok. Dışarıda, içeride ben bilmem. Reklamınızı beğenmedim. Benim şahsım için söylemiyorum" şeklinde festivalinin organizatörü Nil Gürpınar'a fırça atarak tepki gösterdi.
Daha sonra Eşref Kolçak ve diğer davetliler Yakutiye Medresesi önünde başlayıp Havuzbaşı Atatürk Anıtı önüne kadar süren kortej yürüyüşüne katıldılar.
Dadaş Film Festivalinde bu sene Onur Ödülleri, Nebahat Çehre, Engin Çağlar, Eşref Kolçak, Şefik Döğen ve Abdurrahman Keskiner'e verilecek.

Editör

Son Güncelleme: 17.05.2013 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.