Turizm Fakültesi akredite oldu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün akreditasyonu TURAK tarafından yenilendi.

admin
admin
18 Şubat 2022 Cuma 06:16
Turizm Fakültesi akredite oldu

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından akredite edildi.

Turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu eğitim, araştırma ve hizmeti sağlamak için bilgi ve değer üreten Turizm Fakültesinin vermiş olduğu kaliteli eğitim tescillendi. 2021 yılı içinde bir yıl süre ile akredite olan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, akreditasyonun yenilenmesi için TURAK’a başvuruda bulundu. Öz Değerlendirme Raporunda uluslararası ölçütleri dikkate alan TURAK Değerlendirme Takımının, 15-16 Kasım tarihlerinde yapılan saha ziyareti 18 farklı oturumla gerçekleştirildi.

Saha ziyaretlerinin ardından, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programının ara akreditasyon değerlendirilmesi sonucunda, TURAK yönergesine göre 01.01.2022 tarihinden itibaren 3 yıl süre ile “Tam Akreditasyon” ile akredite edilmesine karar verildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTurizmAkredite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.