TÜMGENERAL ÖZOĞLU, BAŞKAN SEKMEN’İ ZİYARET ETTİ

9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

admin
admin
18 Ocak 2017 Çarşamba 19:33
TÜMGENERAL ÖZOĞLU, BAŞKAN SEKMEN’İ ZİYARET ETTİ
Özoğlu Paşa, Başkan Sekmen ile makamında görüştü. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette kurumun çalışmalarını Özoğlu Paşa’ya anlatan Sekmen, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “9. Kolordu Komutanımız Tümgeneral Mehmet Özoğlu Paşa ile Erzurum’la ilgili istişarede bulunduk. Kendisine, şehrimizde yaptığımız çalışma, yatırım ve projeleri anlattık. Şehrimiz, idari, askeri ve yargıdaki Erzurum sevdalısı bürokratlarla, Hükümetimizin şehrimize sunduğu imkân ve yatırımlarla inşallah hak ettiği konuma ulaşacaktır. Birbiriyle uyum içerisinde olan bu şehrin yöneticilerinin tek bir hedefi vardır; Anadolu’nun zirve şehrini kalkınmada, gelişimde en üst noktalara çıkarmak. Bu anlamda en güzel bir dönemi yaşıyoruz” dedi.
9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.