TREN GARININ ÇEVRE DÜZENLENMESİNE BAŞLANDI

Tarihi Erzurum tren garının çevre düzenlenmesine başlandı. İlk olarak gar önündeki kamyonet ve tırlar kaldırıldı. Kamyonet ve tırların bir daha gar önüne park etmemsi için garın ön kısmı bariyerlerle kapatıldı.

24 Şubat 2013 Pazar 15:16
TREN GARININ ÇEVRE DÜZENLENMESİNE BAŞLANDI
Erzurum tren garına yeni işletme müdürüyle birlikte yeni düzen de geldi. İşletme Müdürlüğüne atanan Yunus Yeşilyurt ilk çalışmasına gar önünde bulunan kamyonet ve tırları kaldırmakla başladı. Gar’ın çevresindeki kamyonet ve tırlar trafik ekiplerince 3 gün içerisinde kaldırıldı. Kamyonet ve tırlar kaldırıldıktan sonra garın ön tarafı bariyerlerle kapatıldı. Gara sadece küçük araçların giriş yapabileceği bir alan açıldı. Vatandaşlar yapılan çalışmanın çok yerinde olduğunu belirterek, garın eski görsel görünümüne kavuştuğunu söylediler.

Yeşilyurt, “Garın etrafındaki kamyonet ve tırları Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve trafik ekipleriyle yaptığımız ortak çalışmayla kaldırdık. Bu çalışmanın asıl amacı tarihi Erzurum garını gözler önüne çıkarmaktır. Kamyonet ve tırlar garın görünümünü bozuyordu. Bir diğer amaç ise vatandaşımıza daha güvenli ve temiz bir ortam sağlamak. Yolcularımız artık daha rahat bir şekilde gara giriş yapabiliyor ve eşyalarını araçtan indirip trene binebiliyor. Yaptığımız çalışmanın doğru olduğunu gelen tepkilerle de ortaya çıkıyor. Vatandaş çalışmadan dolayı memnun olduğunu gelip bize söyledi. Buda bizi mutlu etti. Bizim için önemli olan vatandaşın memnuniyetidir. Şimdi Erzurum İşletme Müdürlüğü olarak gar çevresini güzelleştirmek için peyzaj çalışmaları yapacağız. Bu çalışmalarla garımız daha güzel bir hale gelecek. Ayrıca bugünden itibaren gar önündeki parklar trafik ekiplerince denetlenecek ve gerekli işlemler yapılacak.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.02.2013 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.