Teknobeton koleji!

Öğrenciler beton alanda top oynuyor, sakatlıklara davetiye çıkarılıyor.

admin
admin
27 Ekim 2023 Cuma 13:07
Teknobeton koleji!

Vedat REFAYELİ

Okullaşma oranının son yıllarda arttığı Erzurum’da resmi, özel bir çok okul, eğitim ve öğretimde kalitenin artması için olağanüstü bir çaba sarfediyor.

Öğrencinin gelişimine katkı sağlamak için artık okulların fiziki şartlarına da azami önemi veren ve bu anlamda bir çok yatırıma imza koyan idareciler, bazı konularda duyarsız kaldıkları da bir gerçek.

Örneğin Ilıca yolu üzerinde, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan yeni okullardan Teknokent Koleji, tamamı beton bahçe alanı ile öğrencilerinin ders aralarındaki etkinliklerinde sağlıklarını hiçe sayıyorlar.

Öğrenciler, ders aralarında stres atmak için bahçe alanına çıkarken, tamamen beton alanda vakit geçirmek zorunda kalıyor.

***

Okul idarecilerinin, öteden beri bu alanın toprak sahaya kavuşması ve öğrencilerin daha güvenli bir alanda vakitlerini geçirmesi yerine, mevcut şekil ile hizmet sunması, oradan geçen herkes gibi beni de şaşırtmaya devam ediyor.

Özellikle beton alanda top oynamaya çalışan öğrencilerin herhangi bir sakatlık halinde bu idarecilerin nasıl bir savunma yapacağı, benim en çok merak ettiğim konulardan birisidir.

Bu kadar duyarsızlığa şaş kalmış, şaşa kalmış durumdayım, durumu görecek duyarlı bir idareci de o kulda yoktur demek zorunda bırakılıyorum, en üzücü olanı da o!

En, en çok da yine şaşırdığım, adı Tekno olan bir okulda bu manzaranın yeralıyor olması...

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.