SMMMO’DAN SALDIRIYLA KINAMA

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)Başkanı Orhan Akgüloğlu, “Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a yapılan menfur silahlı saldırıyı tel'in ediyor, acil şifalar diliyoruz.” dedi

19 Şubat 2015 Perşembe 15:35
SMMMO’DAN SALDIRIYLA KINAMA
Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a yapılan silahlı saldırıya tepki yağıyor. Erzurum’un en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan saldırıyı telin eden açıklama geldi. Başkan Orhan Akgüloğlu “Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a yapılan saldırı Erzurum’a yapılmıştır.” vurgusuyla, saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Güven ve huzurun adresi olarak bilinen Erzurum’un bu imajına gölge düşüren her kişinin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine vurgu yapan Akgüloğlu, “Bir Erzurum sevdalısı olarak bu talepte bulunmak bizlerin en doğal hakkıdır. Yöneticisine, alimine, saygısıyla öne çıkan Erzurum’da, bir Belediye Başkanına makamında yapılmış silahlı saldırı, Erzurum’a ve Erzurumluya yapılmıştır. Saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını bekliyor, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’a acil şifalar diliyoruz.” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 19.02.2015 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.