SMMMO'DA SEÇİM ZAMANI

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 21. Olağan genel kurul toplantısı bugün başladı.

11 Mayıs 2013 Cumartesi 14:28
SMMMO'DA SEÇİM ZAMANI
Palandöken Kayak Merkezi Xanadu otel’de gerçekleşen genel kurulda 3 başkan adayı başkanlık için yarışacak. 

İki gün sürecek olan genel kurul toplantısında başkanlık için mevcut başkan Zeki Akal, Şimşek Akpınar ve Orhan Akgüloğlu başkanlık için aday olduklarını açıkladılar.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda konuşan adaylardan Orhan Akgüloğlu, “Her bakımdan geleceğe güçlü bakan bir yönetim için aday oldum. Her sıkıntınızda yanınızda olacağız her üyenin görüşlerini alacağız. Çünkü sizin bilgi ve birikimleriniz bizim için çok önemlidir. Bu bir hizmet yarışıdır yeni şeyler yapmanın gereği geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle bu bayrak yarışında bayrağı alıp daha ileriye taşımak istiyorum.” dedi.

Şimsek Akpınar ise konuşmasında, “Arkadaşlar size vaat ettiğim tek şey geçmişten gelen tecrübelerimle gelecekte yeni şeyler yapabileceklerimdir. Hiçbir arkadaşımın hakkını diğer bir arkadaşıma yedirmem. Demokrasi güzel şey ama olumlu paylaşım yapılması gerekir. Bu nedenle oda içerisindeki haksız rekabete son vereceğim.” şeklinde konuştu.

Zeki Akal ise konuşmasında,”Burası hizmet yeri ne mutlu ki hepinize hizmet edebildim. Biliyorum çoğunuzun aklı karışık. Aday olmam nedeniyle çünkü seçildiğim zaman tekrar aday olmayacağım demiştim. Ama sizlere hizmet vermekten gurur duydum ve tekrardan sizlere hizmet edebilmek adına aday oldum” diye konuştu.

Genel kurul toplantısı yarın yapılacak seçimle sona erecek.

Editör

Son Güncelleme: 11.05.2013 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fuat şen 2013-05-11 17:06:15

ya bu zeki akal bıkmadı koltuğa yapıştıda kaldı