Şenkaya’da kurtuluş coşkusu

Şenkaya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlandı.

admin
admin
08 Nisan 2019 Pazartesi 09:33
Şenkaya’da kurtuluş coşkusu

Erzurum'un Şenkaya ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü törenle kutlandı.

İlçe meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Atatürk Anıtı'na protokol tarafından çelenk konulmasıyla devam etti.

Törende, Şenkaya Kaymakamı Çağlar Tekin, Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Akif Yorulmaz vatandaşları selamladı.

Programda konuşan Bedir, Şenkaya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü büyük gururla kutladıklarını söyledi.

Konuşmasında ilçe sakinlerine müjde de veren Bedir, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile görüştük, doğal gazın bu sene içinde kullanıma sunulması istedik. Bizleri kırmadılar ve doğal gaz kış dönemine kadar çalışmaları bitirilip ilçemizde kullanıma açılacak. Mevlam birlik ve beraberliğimizi bozmasın, Şenkaya'mıza hayırlı olsun." dedi.

Temsili göç ile kurtuluşun canlandırılmasıyla devam eden tören, şiir dinletisi, mehteran ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 08.04.2019 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.