Sen sen ol sundurma diyen olursa yok de!

Palandöken Belediye Başkanı uzak dursun!

admin
admin
04 Mayıs 2023 Perşembe 12:22
Sen sen ol sundurma diyen olursa yok de!

Vedat REFAYELİ

Yıldızı parlayan yeni toplu konut alanlarından Yıldızkent’te tıpkı Dadaşkent gibi geniş caddelerin yeralıyor olmasına hayran olmamak mümkün değil.

Bir çoğu prestij caddesi olarak kabul edilen Yıldızkent’te ki yapılaşmada caddelerin yanısıra kaldırımların da geniş tutulması, özellikle işyerleri arasında mesafe olması güzel oğlu güzel.

Ama korkum o ki, yarın tıpkı Dadaşkent’te olduğu gibi sundurma bombardımanı başlar, o güzelim görüntü bozulur.

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın avukat olması sebebiyle bu konuda daha dikkatli olacağına inanıyorum.

Estetiğe de, modern kent anlayışına da, şehir kültürüne de önem verdiğini biliyorum.

O yüzden de kendi görev süresi içerisinde ne kadar talep gelirse gelsin işyerlerinin önüne sundurma konulmasına karşı dursun.

Bozmasın o ferah görüntüyü.

Belki ilk başlarda gelen talep, yağmur ve kar gibi etkenlere karşı küçük çatı şeklinde sundurma denir ama önüne geçilmez, işyeri sahipleri kısa zamanda orayı ayrı bir işyeri haline getirir ki, Allah muhafaza, o bari Yıldızkent’te olmasın.

Maşallah bugün sundurma adeta işyerlerinin verandaları haline gelmiş ki, estetik olarak günümüz dünyasında buna hayır demek insanlık görevidir diye düşünüyorum!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.