Sen nasılsan ben de öyle!

Eski Aziziye Araştırma Hastanesinin yerinin ne olacağı konusunda kimsenin kimseden bildiği fazla bir şey yok!

admin
admin
24 Eylül 2022 Cumartesi 10:06
Sen nasılsan ben de öyle!

Vedat REFAYELİ

Halkta yaygın bir kanaat vardır.

Bir gazeteci illa ki herşeyden haberi olur.

Hele bu gazeteci şehir merkezinde görev yapıyorsa.

Konu tamamen yerel ise.

Hele hele yerel bir gazete, ajans veya yayın organında çalışıyorsa o gazetecinin hemen hemen herşeyi bilmek gibi bir mecburiyeti vardır sanılır.

Bu algı yıllardan beri vardır ve bugün de devam etmektedir.

Vatandaş ile gazeteciyi de zaman zaman karşı karşıya getiren bu durum elbette ki doğaldır.

Ama her daim öyle değil işte.

Gazeteci herşeyden haberi olacak diye bir şey yok.

Mesela Palandöken’de ki yıllar önce yıkımı gerçekleşen ve uzun zamandır arsası boş duran, enkazı yeni yeni kaldırılan Aziziye Araştırma Hastanesi Süleyman Demirel Tıp Merkezi’nin bulunduğu alan.

Özelleştirme İdaresi’nin uhdesinde olduğunu bildiğimiz bu alana ne yapılacak, bilmiyoruz.

En azından ben bilmiyorum.

Sadece bildiğim dün oradan geçerken bir iş makinesinin alanı kepçeyle düzeltiyor olmasıydı.

Bu işi bilse bilse Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı bilir diye düşündüm, telefonla sordum, o da burasının ne olacağını bilmiyor.

O yüzden burası ne olacak diye soranlara onu diyorum.

Bilmiyorum vallahi, bilsem dükkan sizin diye.

O açıdan kimileri Özel Hastane kurulacak, kimileri otel olacak, kimileri TOKİ konut yapacak dedikleri bu devasa alan için siz nasılsanız biz de öyleyiz, nokta.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dadaş 2022-10-01 20:07:41

Erzurumda dahi sanki boğaz manzaralı daracıkndaracık siteler yapılarak halka pahalı pahalı satılıyor.Toki yapılsın orta gelirlilere yönelik elde edikecek gelirlede dar gelirliye konut yapılsın.Batıdaki tokileri biliyoruz sosyal donatılı adam gibi siteler yapılsın mütahitlere verilmesin.

Avatar
Mehmet Zülfikar KOTANLI 2022-09-24 23:03:37

Vedat abi 10 binkişilik yurt yapılsın içerisinde spor tesisleri merkezi yemek hane ve il müdürlüğü binası yapılsın üniversiteye ulaşımı da yakın ölü muhit canlanır esnaf iş yapar hale gelir avm kapanmak üzere 10 bin nufus artışından belediyenin il bank payı artar erkek yurtları bir kampüste toplanmış olur ilimize gelen öğrenciler birer kültür elçisidir yollarda otostop yapmaktan kurtulur. 2016 yılında basına yaptığım yazılı açıklamalarda da bunu dile getirdim. ama bir baba yiğit bunun için bir öneride bulunamadı.