SELAHATTİN ŞENER KAZA GEÇİRDİ

Erzurum basınının sevilen isimlerinden Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, duayen gazeteci Selahattin Şener, trafik kazası geçirdi.

admin
admin
15 Nisan 2016 Cuma 08:21
SELAHATTİN ŞENER KAZA GEÇİRDİ
Erzurum basınının sevilen isimlerinden Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, duayen gazeteci Selahattin Şener, trafik kazası geçirdi. Önceki gün akşam saatlerinde bir yolcusunu havalimanına bıraktıktan sonra dönüş yolunda Şener’in aracına kargo şirketine ait araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracı pert olan ve yol kenarına düşen Şener’in omuriliği zarar gördü. Dün Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi’nde yaklaşık 5 saat süren bir operasyon geçiren Şener’in tedavisi yoğun bakımda sürüyor.
DOĞUTÜRK ailesi olarak, değerli meslek büyüğümüz ve ağabeyimiz Selahattin Şener’e geçmiş olsun dileklerimizle Allah’tan acil şifalar diliyor, en kısa sürede aramızda görmeyi temenni ediyoruz. 

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2016 08:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Narmanlı 2016-04-15 20:25:55

Allah şi̇fa versi̇n büyük gecmi̇ş olsun değerli̇ abi̇mi̇ze