​​​​​​​Sekmen: Bizim ahdimiz; milletimize hizmetkâr olmak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ilçelere yönelik seçim gezileri artarak devam ediyor.

admin
admin
25 Nisan 2023 Salı 08:54
​​​​​​​Sekmen: Bizim ahdimiz; milletimize hizmetkâr olmak

Başkan Sekmen, Pasinler, Karaçoban ve Karayazı sonrası bu kez de Tekman’a çıkarma yaptı.

AK Parti Tekman İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Sekmen, daha sonra Tekman’ın Hamzanlar, Yemişli, Yiğitler, Akdamar, Karlıca, Dalsöğüt, Turnagöl, Kayaboğazı ve Erence mahallelerini tek tek gezdi.

Tekman gezisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Sekmen, “Bizim milletimize bir ahdimiz var; çalışmak, koşmak ve milletimize hizmetkâr olmak” dedi.

14 Mayıs’ın bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Sekmen, “AK Parti'miz ülkemizde kapsayıcı-kuşatıcı bir siyasi fikrin ve muhtevanın öncülüğünü üstlenmektir. Bu anlamda; Doğusuyla-Batısıyla, Güneyiyle-Kuzeyiyle bu aziz şehri AK Parti'miz ile birlikte ilçeleriyle aynı entegrasyonda büyütmeye devam edeceğiz. İşte bu gelişim, bu hedef; istikrar ve güvenle mümkün olacaktır. Bu nedenle 14 Mayıs sıradan bir tarih değildir, 14 Mayıs Türkiye'nin bekasıdır” kaydını düştü.

Başkan Sekmen, Tekman gezisinin son durağı olan Erence’de İstişare Toplantısı düzenledi. İlçe gezisinde Tekmanlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekmanMehmet Sekmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.