ŞEHİRDER YÖNETİCİLERİ’NDEN TURGUTCAN’A ZİYARET

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği yöneticileri, bir süredir tedavi gören Erzurum’un kanaat önderlerinden Kızılay Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Mithat Turgutcan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

10 Mart 2015 Salı 10:29
ŞEHİRDER YÖNETİCİLERİ’NDEN TURGUTCAN’A ZİYARET
Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği yöneticileri, bir süredir tedavi gören Erzurum’un kanaat önderlerinden Kızılay Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Mithat Turgutcan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş, Kızılay Yurdu’nda kendisine tahsis edilen odada bir doktor gözetiminde istirahat eden ve tedavisini sürdüren Turgutcan’ın sağlık durumunun beklediklerinin ötesinde iyi olduğunu ve bu duruma sevindiklerini ifade etti. 

Erzurum şehir hayatının yaşayan en büyük hafızası olan Mithat Turgutcan’a kendisi gibi eski bir gazeteci olan merhum Selahaddin Turgay Daloğlu’nun ŞEHİRDER yayınlarından çıkacak olan kitapları hakkında bilgi verip görüş alan ŞEHİRDER yöneticileri ile Turgutcan ayrıca şehre, şehrin problemlerine dair fikir alışverişi yaptılar.

Başkan Mithat Turgutcan da ŞEHİRDER’in Erzurum için ne kadar önemli ve değerli bir STK olduğunu her geçen gün çok daha iyi fark edildiğini, ŞEHİRDER’in doğru işler yaptığını, bu gayret ve duyarlılığının eksilmeden devam etmesi gerektiğini ifade ederek, ziyarete gelen ŞEHİRDER yöneticilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 10.03.2015 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.