Şehirder başına iş mi aldı?

Şehirder başına iş mi aldı?

admin
admin
02 Ekim 2018 Salı 12:37
Şehirder başına iş mi aldı?

Murat Ertaş’ı ben eğitimci olmasının yanısıra farkındalık oluşturan yazar-çizer bir adam olarak da tanır ve severim. Bir defa çok heyecanlıdır, kanı her daim kıpır kıpır kaynar.

Kendisini yakından tanıdığım için inanılmaz enerjiktir ve boş durmayı sevmez, onca işinin arasında sırtına habire yeni yükler sırtlamaktan da çekinmez. Bir süre önce kurduğu ve tabanda da bayağı bir destek bulduğu Şehirder ile de çok önemli aktivist olarak karşımıza çıktı.

Kitaplarının, TV proğramlarının ve köşe yazılarının yanısıra Şehirder’de ki etkinlikleri ile dikkat çeken, iz bırakan işlere imza attı. Elbette ki çalışmalarını beğenenler kadar, onu kıskananlar ve de haklı, haksız tenkit edenler de oldu, oluyor. Bu kadar yoğun bir adam olarak karşımızda duran Murat Ertaş, ne zaman ‘’Altın Rozet Başarı Ödülleri’’ni yapacaklarını söyledi, o zaman ‘’Eyvah!’’ dedim. Sahasında başarılı olanları ödüllendirmeye yönelik bu çalışmanın çoğu kişiyi sevindireceği gibi küstürebileceğini söylemiş ve ‘’İnşallah bir sorunla karşılaşmazsın’’ şeklinde düşüncelerimi dile getirdim. Ve nihayet o ödüller önceki gün verildi. Elbette ki güzel bir başlangıç, bu tür çalışmanın şehirde pozitif bir etki yapacağına inanıyor ve sektörlere bir dinanizm yaşatacağını sanıyorum. Ama görüyorum ki bu ödüllerin dağıtılmasının akabinde bazı küskünlükler de olacaktır, olduğu yönünde de duyumlar alıyorum.

Dikkatler üzerindeyken şimdi şimşekleri çekti üzerine Şehirder. ‘’Durup dururken Murat Ertaş başına iş açtı’’ diyeceğim ama bunu derken ona haksızlık da etmek istemiyorum. Çünkü tamamen safiyane, iyi niyetli bir çalışma o. Kaldı ki belirlenen isimlerin anket yoluyla olduğu söyleniyor ki buna inanmak zorundayım. Dağılımda bir, iki isimde yanlış tercih yapılmış olduğunu görmeme rağmen genelde adil bir paylaşımın gerçekleştiğini, iyi iş çıkartıldığını söyleyebilirim. Bu konuda tek söyleyeceğim, geleneksel hale gelmesi planlanan bu ödüllerin önümüzdeki yıl daha bir titiz çalışma ile paylaştırılmasının sağlanmasıdır.

BU DA BİZİM ROZETİMİZ!- Farklı kategorilerde farkındalık oluşturan isimleri altın rozetle ödüllendiren Murat Ertaş’ı da bir rozetle ben ödüllendirdim. Ertaş’ın yakasına, Buz Paten Federasyonumuzun rozetini taktım, onu üyelerimizden biri yaptım.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilmi Candan 2018-10-02 23:22:46

Sen nasıl bir yalakasın Vedat? Bu şehir seni çözemedi...