SAĞLIK MÜDÜRLERİ ERZURUM’DA BULUŞTU

Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı, Bayburt ve Ardahan illerinin Sağlık Müdürlerinin katıldığı Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da yapıldı.

12 Eylül 2013 Perşembe 10:46
SAĞLIK MÜDÜRLERİ ERZURUM’DA BULUŞTU
Kısa adı ASKOM olan Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da yapıldı. 112 Acil Komuta Merkezi’nde gerçekleşen ve Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı, Bayburt ve Ardahan İl Sağlık Müdürleri ile diğer şube yöneticileri katıldı.
Sağlık Hizmetlerinin değerlendirildiği ve özellikle Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyonunun nasıl sağlanacağı yönünde görüş alışverişinde bulunan bölge illerinin sağlık yöneticileri, sağlıkla ilgili yapılması düşünülen planlamalarla ilgili bir takım kararlar aldılar.

Erzurum’un Kuzey Doğu Anadolu Bölgesi’nin Sağlık Merkezi konumunda olduğunu ve Acil Sağlık Hizmetlerinde önemli düzeyde iyileşmeler olduğuna dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, “Artan sağlık hizmeti taleplerine karşı daha iyi koordine olabilmek için bölge illerinin sağlık yöneticileri meslektaşlarımızla burada toplandık. Mevcut sağlık gücümüzü arkadaşlarımızla birlikte değerlendirerek, aksaklıkları ve çözüm önerileri ile vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için gerekli tedbirleri gözden geçireceğiz.” dedi.

Erzurum’daki 112 Çağrı Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik ile Müdür Yardımcısı ve UMKE Bölge Koordinatörü Dr. Özgür Çelebi ve 112 Acil Komuta Merkezi Başhekimi Dr. Gürsel Bedir ev sahipliği yaptı. Toplantıya Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Mesut Turan, Kars İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Abdil Yılmaz, Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya, Bayburt İl Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Ahmet Demirtaş ve Dr. Vehbi Urçar, , Ardahan İl Sağlık Müdürü Dr. Bilge Kağan Kaya ve 112 Şube Müdürü Hakan Deniz, Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Settah Karadağ katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 12.09.2013 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.