RESULOĞLU ETSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

ETSO Meclis Üyesi Murat Resuloğlu, 9 Şubat tarihinde yapılacak olan ETSO seçimlerinde değişim harekatı olarak yönetime talip olduklarını açıkladı.

24 Ocak 2013 Perşembe 13:27
RESULOĞLU ETSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI
Can Urfa Restaurant’ta sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya gelen Murat Resuloğlu, ETSO Başkanlığı için aday olduğunu belirtti. Değişim harekatı adı altında seçim sürecinde aday olmak için yola çıktıklarını ifade eden Resuloğlu, Erzurum iş dünyasının desteği ile ETSO yönetimine talip olduklarını kaydetti. Yaklaşık 15 gündür seçimlere hazırlandıklarını anlatan Resuloğlu, gruplardaki çalışmalarını yüzde 90 ölçüde tamamladıklarını söyledi.

ETSO’nun önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Resuloğlu, meclis üyeliği döneminde Erzurum Çalıştayı, Stratejik plan gibi çalışmalara imza attıklarını ve yönetime geldikleri halde bu çalışmaları daha üst seviyelere taşıyacaklarını bildirdi.

Şehrin öz sermayesine ve yatırımcısına sahip çıkacaklarını anlatan Resuloğlu, ETSO olarak doğru rehberlik yaparak yatırımcıya sahip çıkacaklarını belirtti. Zor bir yarışa girdiklerini ifade eden Resuloğlu, şehrin menfaatleri doğrultusunda göreve hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 24.01.2013 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.