PROF. DR. KEMAL DOYMUŞ’UN TÜBİTAK PROJE PERFORMANS ÖDÜLÜ BAŞARISI

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Kemal Doymuş, TÜBİTAK-Proje Performans Ödülü (PPÖ) kazandı.

admin
admin
08 Aralık 2015 Salı 18:35
PROF. DR. KEMAL DOYMUŞ’UN TÜBİTAK PROJE PERFORMANS ÖDÜLÜ BAŞARISI
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Kemal Doymuş’un yürütücülüğünü yaptığı "Fen Ve Teknoloji Öğretmenlerinin İşbirlikli Öğrenme Yöntemi Hakkında Bilgilendirilmesi, Bu Yöntemi Sınıfta Uygulamaları ve Elde Edilen Sonuçların Değerlendirilmesi" başlıklı TÜBİTAK SOBAG 1001 projesi, TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Grubu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda TÜBİTAK-Proje Performans Ödülü (PPÖ) kazandı. 

Araştırma projesinin, 6 ilde 36 okul, 288 öğretmen ve 2012 öğrenci katılımı ile İşbirlikli Öğrenme Modelin uygulanması üzerine gerçekleştirildiğini ifade eden Doymuş, proje bağlamında; 1 kitap, 2 yüksek lisans ve 4 doktora tezi tamamladığını belirtti.

Elde edilen bulgular çerçevesinde 4 makale yayınlandığını ve 2 bildiri sunulduğunu da hatırlatan Prof. Dr. Kemal Doymuş, proje uygulama aşamasında birçok medya grubu tarafından da takip edildiğini söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.