PASİNLER'DEKİ KAVGA, TEKİRDAĞ'A SIÇRADI

Erzurum Pasinler’de iki babanın arasında çıkan kavga olayı Çerkezköy’e yansırken, kavgada bıçaklar ve demirler konuşmuştu.

28 Ağustos 2012 Salı 14:42
PASİNLER'DEKİ KAVGA, TEKİRDAĞ'A SIÇRADI
Namık Kemal Bulvarı Shell Benzinlik yanında cumartesi günü meydana gelen kavga olayı şu şekilde gelişmişti; Erzurum’un Pasinler ilçesinde yaşayan iki aile babasının arasında geçen tartışma olayı Çerkezköy’e yansıdı. İki aileye çocuklarının arasında meydana gelen kavgada Mücahit Çöl ağır yaralanırken, kuzeni Recep Çöl, diğer aileden Cengiz Kızgın ile kardeşi Emrah Kızgın ve akrabaları Süleyman Akın ile kardeşi Sedat Akın hafif şekilde yaralandı.
Mücahit Çöl, Çorlu Devlet Hastanesi’nde devam eden tedavisinin ardından dün taburcu edilerek evine gönderildi. Olaya karışan Cengiz Kızgın, Emrah Kızgın, Selahattin Akın ile Sedat Akın Necmi Çöl, adliyeye sevk edildi. Yapılan duruşmanın ardından Cengiz Kızgın tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderilirken, Emrah Kızgın, Selahattin Akın, Sedat Akın ve Necmi Çöl ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2012 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.