PALANDÖKEN JAK'A EMANET

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde mahsur kalan 2 kayakçı ile kayak kazası geçirerek yaralanan 20 kişinin yardımına, jandarma arama kurtarma (JAK) ekipleri yetişti.

16 Şubat 2013 Cumartesi 15:22
PALANDÖKEN JAK'A EMANET
Hafta sonu olması dolayısıyla, Palandöken Kayak Merkezi'nde yoğunluk yaşanırken, meydana gelen olumsuzluklara ise JAK ekipleri yetişiyor. Bugün 20 kayak kazasına müdahale eden ve yaralanan 20 kişiyi kar üstü aracı jet ski ile aşağı indiren JAK ekipleri, herkesin takdirini topluyor. Güney pistinde kayak kazası geçirip ayağında kesikler oluşan 19 yaşındaki Sinem Tatar’ı da jet ski ile aşağı indirip sağlık ekiplerine teslim eden JAK ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek, dağın zirve noktasında mahsur kalan iki kayakçıya da yarım saat içerisinde ulaşıp, kayakçıları aşağı indirdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.02.2013 16:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENMahsurJAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.