Osman Belli’nin zor sınavı!

Erzurum’un Köprüköy ilçe Belediyesi personel alımıyla ülke gündemine oturdu. Başkanın dört yeğeni bugün belediyeye memur olarak girmek için ter dökecek.

admin
admin
14 Haziran 2021 Pazartesi 06:53
Osman Belli’nin zor sınavı!

Üniversite mezunu yüzlerce genç, iş için koştururken, belediye memur alımına orta öğretim şartı koştu. Üstelik sözlü sınav için yayımlanan adaylar listesinde ‘Belli’ soy isimler dikkat çekti.

Köprüköy Belediyesi’nin personel alım ilanı pes doğrusu dedirtti. Biri lisans, altısı ortaöğretim mezunu olmak üzere, toplam 7 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) ile bir mühendis ve bir de tekniker için ilana çıkan belediyenin ortaöğretim VHKİ sınavına toplam 13 kişi başvurdu. KPSS baraj puanının 60 olarak kabul edildiği sınava başvuran 13 kişiden 4’ünün soyadının Belediye Başkanı Osman Belli ile aynı olması dikkat çekti.

Bugün (Pazartesi) yapılacak sınavda adaylarla birlikte Belediye Başkanı Osman Belli de büyük bir sınav verecek. VHKİ için bir lisans, 6 orta öğretim mezunu alınması ve orta öğretim mezunlarından dördünün Belediye Başkanı Osman Belli ile aynı soyadı taşıyan yeğenlerinin olması kafalarda soru işareti bırakıyor. Bugün yapılacak sözlü sınavdan nasıl bir sonuç çıkacağı merak ediliyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.