ORHUN TEKSTİL BÜYÜYOR

Doğu Anadolu Bölgesi'nde adından söz ettiren Orhun Tekstil, kaliteli kumaş ve perde çeşitleriyle büyümeye devam ediyor.

29 Kasım 2012 Perşembe 12:54
ORHUN TEKSTİL BÜYÜYOR

Mehmet Ali YILMAZ'ın haberi
Erzurum'da dört mağaza ve bir atölye ile hizmet vermeye başlayan, kısa zamanda büyüyerek istihdam sayısını da 30'a çıkartan tekstil mağazası son dönemde yaptığı kampanyalarla kendi sektörüne damga vurmaya devam ediyor. Elvin Koral, Brilliant ve 5 ayrı firmanın ürünleriyle çok sayıda bakanlık binalarının ve devlet hastanelerinin döşemesini ve dizaynını yaptıklarını dile getiren Orhun Tekstil Şirket Müdürü Uğur Orhun, “Bu ürünler sayesinde Türkiye’deki fabrikaların istediği kotaya ulaştık. Bu kotanın doğrultusunda birincilik ödülü aldık. Bu aldığımız birincilik vasıtasıyla da firmalar, kendi ürün reklamlarını daha rahat yapmaya başladılar. Önümüze birçok kapı açıldı” dedi. Başardıkları işlerden sonra birçok firmadan ödül aldıklarından bahseden Uğur Orhun, “Biz buralara Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’nin (BEAH) döşemesini ve dizaynını yaparak ulaştık. Sağlık Bakan’ımızın da 5 çocuğumdan biri dediği BEAH’ı yaparak büyük bir iş başardık. Kendi kendimize düşündüğümüzde bile başaramayacağımızı dile getirdiğimiz zamanlar oldu. BEAH’ı bitirip teslim ettiğimizde bizim de ufkumuz açıldı. Daha sonra Türkiye’nin her yerinde Ankara, İzmir, İstanbul, Adana, Samsun, Bursa, Tokat, Amasya gibi birçok ilde 46 tane Devlet Hastanesi yaptık. Bunun yanında çoğu kurumun bakanlıklarına ait binalarını yaptık. Çalıştığımız fabrikaların yıllık kotasını doldurduğumuz için birçok firmadan ödül aldık.” diye konuştu.Eğer insan inanır ve risk alırsa başaramayacağı bir iş yok diyen Orhun Tekstil Şirket Müdürü Uğur Orhun sözlerine şöyle devam etti:
 “Orhun Tekstil olarak BEAH projesinde bizde burada varız diyebildik. Bu hastaneyi yapabilecek gibi hissederek, başarılı olabileceğimizi gösterdik. Kurum yöneticilerinden ve Sağlık Bakanlığının tüm personelinden almış olduğumuz teşekkür vasıtasıyla kendimizde oluşan özgüvenle Türkiye’nin her yerinde döşeme ve dizayn işlerinde bizde varız diyebildik. Sözün özü, bir insanın yapamayacağı bir iş yok, yeter ki yapacağına inansın ve risk alsın”

 

Editör

Son Güncelleme: 29.11.2012 12:57
Anahtar Kelimeler:
Orhun Tekstil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeki 2013-10-24 16:09:29

aaaaaaa