Orada o kesinti rutine bağlanmış!

Orada o kesinti rutine bağlanmış!

admin
admin
11 Eylül 2018 Salı 12:51
Orada o kesinti rutine bağlanmış!

Onca AVM’ye filan rağmen Taşmağazalar şehrin gözde ve işlek yerlerinden biridir. Özellikle Cumartesi günleri, orada müşterinin en yoğun olduğu günlerdir.

Ne var ki işte artık Taşmağazaları esnafını canı ondan bezdiren o iş de o Cumartesilere rastlıyor. Elektrik kesintisinden bahsediyorum, Taşmağazaları esnafının Cumartesi günleri moralini bozan o kesintilerden.. Cumartesi günü öğleden sonra gittiğim Taşmağazalarda gördüğüm manzara, ne yalan söyleyeyim bende de acaba bir kasıt mı var şüphesini doğurdu.

Öyle ya, böylesine önemli bir yerde hem de müşterinin yoğun olduğu bir günde saatlerce elektrik kesintisi olur mu? Üstelik bu rutine de bağlanmış, hemen hemen her ay oluyormuş. Gün de hep aynı, Cumartesi! Kaldı ki bu kesintiler de öyle az-buz değil, en az 5 saat sürüyormuş. Bulunduğum 2 saat içerisinde elektrik gelmemişti, sonra gelmiş midir bilmiyorum.

Artık kim yetkiliyse bu konudaki mağdur esnafı bir dinlense ve sonunda o soruna köklü çözüm bulunursa iyi olur diye düşünüyorum…

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.