ÖMER KANTAR'IN ADI BİSİKLET ANTRENMAN SALONUNA VERİLDİ

27 Şubatta kansere yenik düşen Buz Hokeyci Ömer Kantar’ın adı Bisiklet Antrenman Salonu’na verildi.

20 Mart 2015 Cuma 23:16
ÖMER KANTAR'IN ADI BİSİKLET ANTRENMAN SALONUNA VERİLDİ
27 Şubatta kansere yenik düşen Buz Hokeyci Ömer Kantar’ın adı Bisiklet Antrenman Salonu’na verildi. 

Erzurum’da buz hokeyci ve buz hokeyi antrenörü olarak görev yaparken, lenf kanserine yakalanan ve bir yılı aşkın süreyle savaştığı asrın illetine yenik düşen Ömer Kantar’ın adı Bisiklet Antrenman Salonu’na verildi. İsmi ölümsüzleştirilen Kantar, 27 Şubatta hayata veda ederken, spor dünyasını yasa boğmuştu. Erzurum GHSİM gençlik liderlerinden Yaser Taşkesenlioğlu, Kantar’ın isminin bir buz salonuna verilmesi için sosyal medyadan çağrı yapmış ve bu çağrı geniş bir yankı bulmuştu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Ömer Kantar’ın isminin buz salonlarından birisine verilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’ne resmi yazışmayı yaparak baş vurmuştu.

ÖMER KANTAR BİSİKLET ANTRENMAN SALONU AÇILDI

Erzurum’da GHSİM ile Bisiklet İl Temsilciliği Ömer Kantar ismini Bisiklet Antrenman Salonu’na vermişti. Salonun açılışı yapıldı. Düzenlenen açılış törenine Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ilçe müdürleri Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz, şube müdürleri Murtaza Cengiz, Bülent Tilkidöğen, Güngör Şenses, Serbülent Yaşar, Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman ve diğer davetliler katıldı. Ömer Kantar’ın babası İsmail Kantar ile ağabeyi Ali Kantar da, açılışta hazır bulundu. İsmail Kantar oğlunun isminin bisiklet antrenman salonuna verilmesinden dolayı yetkililere teşekkür etti.

TAŞKESENLİGİL: GHSİM OLARAK VEFA GÖSTERDİK

Aynı zamanda Bisikletle Hayata Bağlan projesinin de açılışı yapıldı. Protokol daha sonra bisiklet antrenman salonunu gezdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Ömer Kantar gibi değerli bir sporcumuzu ve antrenörümüzü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Ancak onun adını ölümsüzleştirdik. Aynı zamanda bugün bisikletle hayata bağlan projesinin açılışını yapıyoruz. Burada kadar teşrif eden protokola ve davetlilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 20.03.2015 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi ama yetmez 2015-03-22 19:00:47

Ömer iyi bir hokeyci ve bu spora cok emek verdi bıkmadan usanmadan buz Hokeyi salonlarına isminin verilmesiniistiyoruz bu vefa omerin eemeğine az bence yinede tşk ederim

Avatar
ne alaka 2015-03-21 17:49:14

önemli olan buz hokey salonuna ismi verilmesi.ömerin ne alakasi car bisikletle