OKUYUCU KARDELEN TV’YE KONUK OLDU

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da yapılan Türkiye Buz Pateni Federasyonu genel kurulunda federasyon başkanlığına seçilen Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Türkez Kardelen Tv’ye konuk oldu.

27 Mayıs 2014 Salı 18:53
OKUYUCU KARDELEN TV’YE KONUK OLDU
Kardelen TV ana haber bültenine konuk olan Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu ve Ayhan Türkez, ana haber spikeri Ebru kaçar’ın sorularını cevaplandırdı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu, hafta sonunda yapılan genel kurulda 3 adayı başkanlık için yarıştığını belirterek, demokratik bir genel kurul sonrasında delegelerden 4 yıl için yetki aldıklarını söyledi. Okuyucu, hedeflerinin buz pateninde 2018 kış olimpiyatlarında madalya mücadelesi vermek olacağını söyledi.

2011 Erzurum ÜNİVERSİADE’nin buz sporları için bir milat olduğunu dile getiren Yrd. Doç. Dr. Okuyucu, Erzurum’u uluslararası ölçekte bir kamp merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Olimpiyatların uluslar arası alanda en önemli organizasyonlar olduğunu dile getiren Yrd. Doç. Dr. Okuyucu, “Buz pateni Federasyonu bu anlamda zor bir görev üstlenmiştir. 2018 yılının alt yapısını 2011 den itibaren hazırlamaya devam ediyoruz. Özellikle 2011 sonrası short track ve curlingde önemli bir gelişim gösterdik. Bu sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Artistik buz pateninde önümüzdeki dönemde bir ivme kazanmak istiyoruz. Olimpik projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.” dedi.

OLİMPİYATLARDAKİ BAŞARI AÇLIĞIMIZI GİDERECEĞİZ

Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Türkez ise Erzurum’un federasyonlarda etkin olduğunu belirterek, Türkiye Buz Pateni Federasyonu yönetimindeki etkinliğinde Erzurum için bir şans olacağını dile getirdi.

Federasyonlarda bu kadar etkin olunmasına rağmen Erzurum’un sportif altyapıda çok önde olmadığını dile getiren Türkez, “Erzurum 2011 ÜNİVERSİADE ile buz sporları ile tanıştı. Hükümetin buz sporları anlamında Erzurum’a önemli bir yatırımı söz konusu. Bu alt yapıyı federasyon olarak en sağlıklı ve en verimli şekilde kullanarak olimpiyatlardaki başarı açlığımızı gidereceğimize düşünüyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2014 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2014-05-28 11:06:14

erzurum'da bir kardelen tv mi var ayrımcılık yapmayın vebaldir......