ÖĞRENCİLER ERZURUM HAVALİMANINI ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından düzenlenen etkinlikle küçük öğrenciler Erzurum Havalimanını ziyaret etti.

17 Aralık 2014 Çarşamba 10:38
ÖĞRENCİLER ERZURUM HAVALİMANINI ZİYARET ETTİ
AR-GE Biriminin organizasyonunda düzenlenen havaalanı gezisi ve Fenerbahçe Futbol Takımı karşılanması etkinliği, 50. Yıl Ortaokulu ve Şehitler Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ayrıca İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Bağaçlı ve Şube Müdürü Ahmet Yandırmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik çerçevesinde öğrencilere Erzurum Havalimanı yetkilileri tarafından havalimanının birimleri tanıtıldı. Ayrıca öğrencilerin iniş yapan bir uçağa binerek uçakla ilgili uygulamalı bilgi almaları sağlandı.

Etkinlik çerçevesinde Erzurum Havaalanına inerek kupa mücadelesi için Bayburt’a giden Fenerbahçe Futbol Takımı da öğrenciler tarafından karşılandı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Webo’nun ilgi odağı olduğu ziyarette, bütün öğrenciler forma imzalatma ve fotoğraf çektirme imkânı buldu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Bağaçlı, “Etkinlik boyunca öğrenci ve öğretmenlerimizden ilgisini eksik etmeyerek öğrencilerimizin unutamayacakları güzellikte bir gün geçirmelerine destek olan Erzurum Havalimanı Başmüdürüne ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz “ şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2014 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.