ODAMIZ ERZURUM EKONOMİSİNE YÖN VERİYOR

Erzurum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Başkanlığının 21.’inci Olağan Genel Kurulu yapılacak.

10 Mayıs 2013 Cuma 17:13
ODAMIZ ERZURUM EKONOMİSİNE YÖN VERİYOR
Hafta sonu Erzurum Xanadu Otel’de yapılacak olan Genel Kurul Odası seçimlerinde 285 meslek mensubunun oy kullanacak. Erzurum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı M. Zeki Akal, göreve yeniden talip olduğunu söyledi.

Akal, “Erzurum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odamızın 21. Olağan Genel Kurulu hafta sonu yapılacak. Odamıza bağlı 285 üyemiz oy kullanacak. Katılımın çok yüksek olacağı muhakkak, çünkü meslek odamızın her bir genel kurul toplantısı, katılımın en üst düzeyde olduğu coşkulu bir seçim şeklinde gerçekleştirileceğine inanıyorum. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın ihtiyaç duydukları her alanda ve ortamda oda olarak varlığımızı hissettirmeye çalıştık. Meslek mensuplarımızın sorunlarının çözümünde azami çaba sarf ettik. Mesleğe yeni elemanların kazandırılması noktasında eğitim kursları açtık, bilgilendirme toplantıları düzenledik. Bu tür bilgilendirme eğitimlerine, meslek mensuplarımızı da dahil ettik. Yine ticaret sektörünün bel kemiği kurumundaki mesleğimizi layıkıyla temsil edebilecek vizyona sahip bir hizmet binası yaptık, hizmete soktuk. Yeni dönemde hizmetlerimizin devamı için yine var gücümüzle çalışacağız. Görevimizi yürüttüğümüz süre zarfında desteklerini bizden esirgemeyen tüm meslek mensuplarıma ve üyelerime teşekkürü borç biliyorum” dedi

Editör

Son Güncelleme: 10.05.2013 17:14
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSMMMOZeki Akal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.