OBEZİTEYE KARŞI PEDAL ÇEVİRDİLER

Erzurum’da vatandaşlar, “Obezite için bir pedal da siz çevirin” projesi kapsamında pedal çevirdiler. Katılımcılara ve davetlilere yeşil elma ve su ikram edildi.

23 Haziran 2014 Pazartesi 07:38
OBEZİTEYE KARŞI PEDAL ÇEVİRDİLER
Erzurum İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bisiklet Federasyonu’nun işbirliği ile bisiklet şenliği düzenlendi. “Obezite için bir pedal da siz çevirin” projesi kapsamında yapılan bisiklet etkinliği oldukça renkli geçti. Cadde kenarlarındaki vatandaşlar ve esnaf da bisiklet kullanan katılımcıları ve protokolü alkışlayarak destekledi. Etkinlik Havuz Başı’ndaki Atatürk Anıtı önünde son buldu. Erzurum’daki “Obezite için bir pedal da siz çevirin” bisiklet etkinliğine katılanlara Havuz Başı’nda Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yeşil elma ve su ikram edildi. Erzurum İl Halk Sağlığı Müdürü Cumhur Hakkı Çankaya ile Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman da katılımcılarla birlikte pedal çevirirken, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli de bisikletli katılımcılara eşlik etti. Havuz Başı’nda Atatürk Anıtı önünde elma yiyerek, obeziteye karşı savaş açarken, açtıkları pankartlarla da dikkatleri üzerine çekerken, halkı da obezite konusunda bilgilendirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 23.06.2014 07:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.